Din kundvagn

Antal varor:
0
Summa:
0 kr

MM Print Supplies återvunna bläckpatroner :

MM Print Supplies är ett danskt märke av skrivartillbehör till laserskrivare , bläckstråleskrivare , frankeringsmaskiner och färgband för skrivmaskiner , bankomater etc.

MMPs " återvunna bläckpatroner är renoverade bläckpatroner är en billigare , miljövänligt alternativ till originalprodukter . Bläckpatronerna är producerade inom EU och är kompatibel med samma skrivare som originalpatroner.

Kvalitet
Alla MMP toner för HP framställs av en återvunnen original patron . Detta gör att du kan ge ditt bidrag till att hålla tomma kassetter bort av världens deponier eller hindra dem från att brännas .

Bläckpatroner tillverkas i en ISO 9001:2000 och ISO 14001:2004 certifierade fabrik . Det är din garanti för att produktionen är av högsta kvalitet och miljövänlig . Du är verkligen stödja det behövs europeiska arbetsmarknaden genom att använda patroner från MMP .

miljö
Bläckpatronerna samlas in och renoveras i EU , som hjälper till med att sänka CO2-utsläppen från transporter jämfört med produkter som tillverkas i Asien . Dessutom levereras patroner i en attraktiv blisterförpackning som är gjord av 80 % återvunnen plast , och denna information är tryckt på FSC- godkänt papper .

Garanti
MMP ger 2 års garanti på den sålda produkten .