Din kundvagn

Antal varor:
0
Summa:
0 kr

MM Print Supplies renoverade laser toner :

MM Print Supplies är ett danskt märke av skrivartillbehör till laserskrivare , bläckstråleskrivare , frankeringsmaskiner och färgband för skrivmaskiner , bankomater etc.

Mm Utskriftsartiklarär ett varumärke av MM varumärke. - Se mer på www.mmps.dk

MM Toner är en billigare , miljövänligt alternativ till originalprodukter . Laser toner produceras i EU och är kompatibel med samma skrivare som originalpatroner. Alla MM Tonerkassetter är tillverkade av en återvunnen OEM kassetten .

Kvalitet
MM Toner produceras i anläggningar som är ISO 9001:2000 och ISO 14001:2004 . Det innebär att du kan vara säker på att produktionsprocesserna är av högsta kvalitet och miljövänlig . Alla MM Toner tillverkas inom EU av européer , är du direkt stödjer europeiska arbetsmarknaden med hjälp av toner .

Alla laser toner får nya viktiga komponenter installerade för att säkerställa perfekt utskriftskvalitet - nya komponenter kan inkludera trumma / OPC enhet , PCR , Viper blad , doktor blad etc. Alla laser toner är tillverkade för att möta eller överträffa OEM-kvalitet .

miljö
De patroner laser toner byggs från insamlade original patroner i EU , sker all produktion sker i Europa . Detta hjälper till att sänka CO2-utsläppen vid transport , samtidigt som konkurrenter och original patroner tillverkas huvudsakligen i Asien .

Dessutom MM Toner är förpackade i återvunnet kartonger för att minimera avfall .

Visste du att?
- En ny byggt toner använder upp till 3,3 liter olja i produktionen ?
- Varje år är mer än 300 miljoner patroner kastas bort och hamnar på soptippen eller bränns . När det gäller vikt , vilket motsvarar mer än 30.500 afrikanska elefanter .
- Stacked början till slut, skulle patroner kastas bort på ett år täcka ett avstånd av mer än 38400 km - tillräckligt länge för att nå hela världen!

Spara pengar jämfört med den ursprungliga produkten och minimera belastningen på Moder Jord .

Svanen - ID : 508-044
Denna laser toner är Svanen -certifierad . En Svanen -certifiering innebär att produkten är tillverkad under strikta produktionsmetoder och som producerats i enlighet med ISO- och DIN-standard . Fördelen med att använda Svanen laser toners :
- Mindre avfall och lägre förbrukning av energi och råvaror . Med hjälp av tonerkassetterna flera gånger minskar den totala konsumtionen av tonerkassetter och därmed miljöpåverkan för produkten under hela dess livslängd .
- Kriterierna syftar är att minska avfallet , men också ställa krav på produktkvalitet , kvalitet i återvinningsprocessen , innehåll av farliga och skadliga ämnen och märkning och kundinformation .

Garanti
MM erbjuder en 2 års garanti .